Detalji proiizvoda

Detalji proiizvoda

Galerija

Umetnički print NO.8 – Limitirano izdanje

50,00 € – 120,00 €


Izaberite opciju

Umetnički print NO.4 – Limitirano izdanje

50,00 € – 120,00 €


Izaberite opciju

Umetnički print NO.9 – Limitirano izdanje

60,00 € – 170,00 €


Izaberite opciju

Umetnički print NO.7 – Limitirano izdanje

50,00 € – 120,00 €


Izaberite opciju

Umetnički print NO.1 – Limitirano izdanje

50,00 € – 120,00 €


Izaberite opciju

Umetnički print NO.5 – Limitirano izdanje

50,00 € – 120,00 €


Izaberite opciju
Ј&А Паунковић уметничке спаковане су у чврсте картонске тубе.

Ј&А Паунковић студио уметничке принтове шаље Пост Екпресс-ом на жељену адресу. Списак земаља у које испоручујемо можете видети ако кликнете ОВДЕ. Ако ваша земља није на листи, контактирајте нас како би ваш жељени производ  послали путем DHL-а или FedEx-a.

Рок за испоруку је између 2 и 15 радних дана од датума поруџбине.

Када је ваша поруџбина испоручена, добићете е-поруку са потврдом и своју наруџбину можете пратити уношењем кода на следећи линк: www.posta.rs/struktura/eng/aplikacije/alati/posiljke.asp

Да бисте били сигурни да је ваш пакет правилно испоручен и да сте примили пошиљку у временском оквиру који оглашавамо, уверите се да је ваша адреса потпуна и тачна. Не преузимамо одговорност за нетачне информације. У случају да нам се ваш пакет врати због нетачних података о адреси, наплатиће вам се накнада за поновну испоруку.

 

Због природе уметничких дела, не прихватамо повраћај новца или замену, осим ако је предмет који сте добили оштећен.

Ако примите оштећење на производу, контактирајте нас у року од 72 сата са фотографијом која јасно приказује оштећење, а ми ћемо вам послати нови производ о нашем трошку.

Након потпуног испитивања вашег захтева, обавестићемо вас да ли имате право на замену као резултат штете. Ако имате право на замену, нови производ ћемо послати у року од 2 до 7 дана.

У зависности од земље из које поручујете, можда ће вам бити наплаћени одређени порези и царине који нису укључени у цену и то је ван контроле уметничког студија Ј&А Паунковић.

Ако пакет не стигне у одређеном року, пошаљите e-mail на paunkovicart@gmail.com и потрудићемо се да сазнамо зашто је дошло до кашњења или ћемо вам послати други пакет о нашем трошку.

signed Art print cover

error: Content is protected !!
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0